Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023

Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğumuz “First Step” Etkinliği Gerçekleştirdi

Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla 3’üncüsü düzenlenen etkinlik Öğrenci Yaşam Merkezi Gri Salon’da yapıldı. Konuşmacıların kendi alanlarına dair bilgi verip, tecrübelerinden bahsettiği etkinliğin ilk konuşmacısı "Konuşmalıyız.com"un kurucusu Fatih Özmen oldu. Özmen, dijital sağlık çağında girişimcilik konusunda önemli bilgiler paylaştı. CheetahCart Kurucusu ve "Yazılım İlk Adım" adlı YouTube kanalının sahibi Esat Gülkaya  ise “Girişimcilikte yıkılmayan olmak" başlıklı konuşmasıyla öğrencilerimize ilham verdi. Ardından "Başarının 9 Sırrı” konulu konuşmasıyla AirSqreen Kurucusu Mutlu Doğuş Yıldırım öğrencilerle bir araya geldi.

Dördüncü konuşmacı ise NFTCombining Kurucusu Ahmet Turgut Buruk oldu. Buruk, “Girişimcilikte 3M 3N Kuralı” başlıklı ilham verici konuşma yaptı. Ardından "Oldurmak Ya Da Olduramamak İşte Bütün Mesele Bu!" diyen 365 Derece Kurucusu Yusuf Eren Yalçın etkinlikteki yerini aldı. Öğrencilerle buluşan diğer konuşmacı ise EAK Digital Community Yöneticisi Aybars Dorman ve EAK Digital Country Yöneticisi Didem Gülyuva oldu. Gün boyu süren ve İki oturum şeklinde gerçekleşen etkinlik sonunda konuşmacılara teşekkür plaketi takdim edildi ve günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.