Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023

Üniversitemiz Personeli Masa Tenisi Takımı Balıkesir İl Şampiyonu Oldu

Üniversitemiz akademik ve idari personelinden oluşan Masa Tenisi Takımımız Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Balıkesir İl Şampiyonasında namağlup şampiyon oldu. Masa Tenisi Takımımız 6 Mayıs 2023 tarihinde Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda 11 kamu kurumunun katıldığı müsabakalarda il birincisi oldu. Takımımız 10-11-12  Haziran 2023 tarihinde Konya’da yapılacak Türkiye Finallerinde Üniversitemizi ve ilimizi temsil edecektir. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanefi Yazıcı, Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Kamil Uzgür, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı’ndan Tekniker Çağrı Şınığ ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Bilgisayar İşletmeni Okan Çelik’ten oluşan Üniversitemiz Masa Tenisi Takımını kutlar, başarılarının devamını dileriz.