Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2019

Uluslararası öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi

Yeni eğitim öğretim yılında üniversitemize yeni kayıt olan ve hâlihazırda eğitimlerini sürdüren uluslararası öğrenciler için Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ve TÖMER tarafından oryantasyon programı düzenlendi. Programın açılışında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir konuşma yaptı. Rektörümüz, “Siz değerli öğrencilerimiz ile bir arada olmak için çok çalıştık. Üniversitemiz kendisine pek çok hedef koydu. Bu hedefler arasında 1000 tane uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapmak da vardı. Bu hedefimize giderek yaklaştık. Bu yıl aramıza 650 öğrencimiz katıldı ve böylece toplam 1050 öğrenci oldu. Gelecek yıl da bu sayının 450 olmasını  bekliyoruz. Böylece yüzde 10’luk hedefimize ulaşmış olacağız. İnşaatlarımız devam ediyor. İki yıl içinde daha güzel bir kampüs hayatını size sunmuş olacağız. Daha güzel eğitim öğretim için elimizden geldiğince imkanlar dahilinde size sunmak için çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi. Program uluslararası öğrencilerimizi temsilen teşekkürlerini sunmak üzere öğrencimiz Davut Saleh Senusi’nin yaptığı konuşma ile devam etti. Konuşmaların ardından öğrencilere üniversitemiz ve Bandırma’ya ilişkin detaylı bilgi içeren sunum gerçekleştirildi.