Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024

Fizyoterapide Spinal Manipülayon Yeri Programı Yapıldı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi Bölümü tarafından yapılan programa konuşmacı olarak Bahçeşehir Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Toprak katıldı. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda yapılan programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, üniversitemiz personeli ve öğrenciler katıldı. İlginin yoğun olduğu programda Toprak, verdiği önemli bilgilerin yanı sıra gönüllü katılımcılar üzerinde uygulamalar yaptı. Program sonunda Mehmet Toprak'a programa katılımından dolayı teşekkür plaketi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu tarafından takdim edildi. Program toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.