Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018

Gösterim: 2219

Üniversitemizden Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek’teki Liselere ‘’Tercih ve Tanıtım Günleri’’

Üniversitemiz ile Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yerleşkelerimizin yer aldığı Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek ilçelerinde bulunan liselere yönelik tercih ve tanıtım günleri düzenlendi.
Projenin ilk haftası 26-30 Mart tarihleri arasında Bandırma’da bulunan 14 lisede, 11 ve 12. sınıflardan oluşan yaklaşık 2500 öğrenciye üniversitemizin tanıtımı gerçekleştirildi.
İkinci hafta 2- 6 Nisan tarihleri arasında ise Gönen, Manyas ve Erdek ilçelerinde bulunan Manyas Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adnan Hunca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Manyas Anadolu İmam Hatip Lisesi, Manyas Anadolu Lisesi, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erdek İmam Hatip Lisesi, Erdek Anadolu Lisesi, Gönen Anadolu Lisesi, Gönen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi, Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi, Hacı Şükriye İpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sarıköy Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde yaklaşık 3000 öğrenciye üniversitemizin tanıtımı yapıldı.
Proje kapsamında gidilen okullarda, meslek ve tercih rehberliği sunumunu üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman, Dr. Öğr. Üyesi Aysel Kurnaz ve Araş. Gör. Esra Tani yaparken, üniversitemizin genel tanıtımı ise Gönen Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel işletmeciliği bölümü Öğr. Gör. Cansen Can Akgül ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nden Meltem Dengiz tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerin üniversitemiz ile ilgili soruları ise Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek tarafından cevaplandırıldı.
26 Mart-6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen ‘’Tercih ve Tanıtım Günleri’’ kapsamında iki hafta sonunda Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek ilçelerinde toplam 31 okul ziyaret edilerek meslek ve tercih rehberliği ile üniversitemizin tanıtımı yapıldı.