Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018

Gösterim: 3429

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir “Balıkesir’de Sabah” Buluşmasına Katıldı

Sabah Gazetesi yazarlarının katılımıyla gerçekleşmekte olan Sabah İl Buluşmalarının 5.si Balıkesir'de 5 - 6 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in de konuşmacı olduğu ve moderatörlüğünü Prof. Dr. Kerem Alkın'ın yaptığı panelin diğer konuşmacıları ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Dünya Odaları Federasyonu Onursal Başkanı A. Rona Yırcalı ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir oldu.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, belediye başkanları, il protokolü, işadamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği program Balkonuk Center'da gerçekleştirildi.
Balıkesir'in ekonomi, çevre, sanayi, ticaret, tarım, hayvancılık, ulaşım, şehircilik, kültür ve yaşam kalitesinin her yönüyle masaya yatırıldığı panel izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Panel, konuşmacılara izleyiciler tarafından yöneltilen soruların cevaplanması ve karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.


Fotoğraflar