Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018

Bandırma Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Oerlikon Kaynak Fabrikası’nı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Bandırma MYO öğrencilerine yönelik Öğr. Gör. Müslüm Koç nezaretinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Oerlikan Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş’ye uygulama amaçlı teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz uygulamalı eğitim amacıyla düzenlenen bu gezide “İmalat İşlemleri” derslerinde aldıkları teorik eğitimi fabrika içerisindeki eğitim atölyelerinde pratiğe dökme imkanı bulmuş oldular.

Teknik gezi talebimizi kabul ederek öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayan, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş. firması yetkilileri Sayın Hacı DOLUTAŞ ve Sayın Zafer KAZANKAYA’ya ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.