Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1674

Üniversitemiz İle Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Arasında Protokol

Üniversitemiz ile Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında toplumsal katılım ile hükümlünün iyileştirilmesini ve topluma kazandırılması, hükümlünün topluma verdiği zararı kamu hizmetinde çalışarak geri ödemesi ve bu şekilde kamu düzeninin sağlanması amacıyla ‘’ Kamu Hizmeti Cezası, Yaptırımı ve Yükümlülüğünün Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Uhdesindeki Kamu Kurum Kuruluş ve Tüzel Kişileri İle Yerinde Getirilmesine İlişkin İşbirliği Protokolü’’ imzalandı.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar’ın da hazır bulunduğu protokol töreninde, işbirliği protokolünü üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı adına ise Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri imzaladı.
İmzalanan işbirliği protokolü ile haklarında kamuya yararlı bir işte çalıştırılması kararı verilen yükümlülerin, yeniden suç işlemelerini engelleyici etkenleri güçlendirmek, sosyalleşmelerinin teşvik edilmesi, toplumu suça karşı korumak, üretken, verimli, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk sahibi bir yaşam biçimine uyumlarını kolaylaştırmak amaçlanmaktadır.


Fotoğraflar