Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemiz Kafkasya Üniversiteler Birliği’ne Üye Oldu

2009 yılında kurulan ve 160 civarında üyesi olan Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’in VII. Olağan Kongresi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın açılış konuşması ile başlayan program, Maltepe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar, İran-Tebriz Üniversitesi Rektörü Mohammedreza Purmuhammedi, Azerbaycan-Bakü Yabancı Diller Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Abdullah, Gürcistan-Kutaysi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Giorgi Gaytadze ve Rusya Federasyonu-Rusya Bilimler Akademisi’nden Prof. Dr. Dimitri Vasiliyev’in konuşmaları ile devam etti.

Program, Milli Eğitim Bakanı Sayın Dr. İsmet Yılmaz’ın yapmış olduğu protokol konuşmaları sonrasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a “Onursal Doktora” takdimi ile devam etti.

Kafkasya Üniversiteler Birliği VII. Olağan Kongresi yeni üyelerin KÜNİB’e katılım töreniyle son buldu.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir KÜNİB’e üyelik protokolünü imzalayarak üniversitemizin KÜNİB üyeliğini gerçekleştirmiş oldu.

KÜNİB üyeliğinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.