Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

BENGİ Projesi Kapsamında Bandırma Evyapan Ortaokulu Öğrencilerini Üniversitemizde Ağırladık

Bandırma Evyapan Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında üniversitemizin merkez yerleşkesini ziyaret ettiler.

Öğrencilere meslekleri yerinde tanıtma, bir üst öğretimler hakkında bilgi verme ve çalışma motivasyonunu artırmayı amaçlanan gezide, okul öğretmenleri eşliğinde üniversitemize gelen öğrenciler ilk olarak Rektörlük konferans salonunda üniversitemizle ilgili tanıtım filmini izledi. Burada öğrencilere üniversitemizle ilgili detaylı bilgilendirmenin yapılmasının ardından üniversitemizin çeşitli birimlerini ziyaret eden öğrenciler üniversitemizdeki derslerden birine konuk oldular. Ders ortamını daha yakından görme şansı elde eden minik misafirlerimiz Denizcilik Fakültesi’ni ve bilgisayar laboratuvarını da ziyaret ettiler.