Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2022

GİSBİR İnsan Kaynakları Komisyonu'ndan meslek yüksekokulumuza ziyaret

Sektöre kalifiye eleman kazandırmak için çalışmalarına devam eden GİSBİR İnsan Kaynakları Komisyonu meslek yüksekokulumuz öğrencileri ile bir araya geldi. GİSBİR heyetinde, GİSBİR İnsan Kaynakları Komisyonu Danışmanı Cumhur Kuter, Sefine Tersanesi ve Mengi Yay Yatçılık'tan İnsan Kaynakları Uzmanları Kardelen Tarhan ve Ayben Kocatepe, Sefine Tersanesi Kurumsal İletişim Uzmanı Muhammed Makara, GİSBİR AR-GE Uzmanı Gökhan Murat Kaya ve İnsan Kaynakları Komisyonu Sorumlusu Melisa Yılmaz yer aldı.

Gemi inşa öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette gemi inşa ve yat sektörü ile ilgili bilgiler verildi. Öğrencilerimiz staj ve tersanelerde çalışma alanları ile ilgili sorular sordu.

Meslek Yüksekokulu müdür yardımcımız öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Sabri Alkan sektöre kalifiye eleman kazandırmak için çalıştıklarını belirterek ziyaretten dolayı GİSBİR'e teşekkür etti.

Hber linki: https://www.youtube.com/watch?v=6E5WlTdjR_A