Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2022

Laboratuvar Teknolojisi Programı Öğrencilerinin MKS DevO Kimya Firmasını Teknik Gezi Kapsamında Ziyaretleri

Laboratuvar Teknolojisi Programı 2.Sınıf öğrencilerimiz MKS DevO Kimya firmasının Bandırma Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikalarında düzenlenen teknik geziye katıldılar. Firma yetkilileri tarafından öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği ile alakalı olmak üzere firmanın genel tanıtımını yaptıktan sonra fabrikanın tüm üretim hatları gezdirilerek bilgiler verildi. Son olarak ARGE laboratuvarları ve gerçekleştirilen projeler hakkında yerinde tanıtımlar yapıldı. Firma tarafından öğrencilerimize sertifikalarınında verilmesi ile teknik gezi sonlandırıldı.

MKS DevO Kimya firmasına bize gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.