Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2022

Üniversitemiz Öğrencilerine Online Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sıfır Atık Koordinatörlüğü, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında üniversitemiz öğrencilerine sıfır atık eğitimi çalışmalarına devam ediyor.

Sıfır Atık Koordinatörlüğü ve Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü tarafından, Üniversitemiz Sıfır Atık konusunda farkındalık sağlaması amacıyla öğrencilerimize “Sıfır Atık Eğitimi” konulu eğitim 17 Haziran 2022 Cuma günü saat 14:30’da çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından israfın önlenmesi amacıyla hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi ile kaynakların daha verimli kullanılması ve atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilmesi konularında öğrencilere bilgilendirici eğitimler verilmeye devam edilecek.