Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2022

İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğumuz "Kutlu Sefer Mavi Marmara" Konferansı Düzenledi

İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğumuz tarafından İsrail’in Mavi Marmara gemisine yaptığı saldırının 12. yıldönümünde Mavi Marmara gemisi yolcusu Zeliha Sertkaya konuşmacı olarak katıldığı anma programı gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda yapılan programda ilk olarak Haydar Çavuş Camii imamı Fikret Mez tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Öğrenciler tarafından şiirlerin de okunduğu programda Zeliha Sertkaya, Mavi Marmara gemisinde yaşadığı anılarını anlattı. Yaklaşık iki saat süren program sonunda konuklara Üniversitemiz Genel Sekreteri Cihangir Boz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.