Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022

Üniversitemiz Trakya Üniversiteler Birliği Espor Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) adına düzenlenen, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Espor Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile gerçekleşen ödüllü TÜB Espor Turnuvaları Üniversitemizde yapıldı. Trakya Üniversiteler Birliği tarafından 23 - 26 Mayıs tarihlerinde online, 27 Mayıs tarihinde ise Üniversitemiz ev sahipliğinde offline olarak gerçekleştirilen Espor turnuvalarına;
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nden 4 takım, 23 sporcu,
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden 1 takım, 6 sporcu,
Kırklareli Üniversitesi’nden 2 takım, 11 sporcu
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden 2 takım 10 sporcu,
Trakya Üniversitesi’nden 2 takım, 12 sporcu katıldı.
Turnuvaya toplam 5 üniversite, 11 takım, 62 sporcu katılım sağladı. Turnuvanın şampiyonu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, ikincisi ise Üniversitemiz takımı oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe tarafından takdim edildi. Turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen hocalarımıza, personelimize ve öğrencilerimize ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyoruz.