Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022

Arş. Gör. Erman ALPAGUT, Trakya Namık Kemal Üniversitesi’nin Ev Sahipliği Yaptığı “Yetenek Her Yerde” İsimli Kariyer Fuarında öğrencilere refakat etmek üzere görevlendirildi

Bölümümüz Arş. Gör. Erman ALPAGUT 23-24 Mart 2022 tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Trakya Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Yetenek Her Yerde” İsimli Kariyer Fuarında öğrencilere refakat etmek üzere görevlendirildi. Fuara Trakya Üniversiteler Birliği Üyesi olan Üniversite Rektörleri katıldılar. Bir moderatör başkanlığında yaptıkları konuşmalarda, gerçekleştirilen etkinliklerin öğrencilerin mesleğe atılımlarında sağlayacağı katkıları dile getirdiler. Yine fuarda bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Kurumları temsilcilerince sosyal hizmet bilim ve mesleğinin alandaki uygulamaları değerlendirilerek öğrencilere mesleğe geçiş süreci ve mesleğin icrası hakkında bilgiler verildi.