Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022

Yüksekokulumuz Ural Özyiğit yerleşkesini yeşillendirilmesi için ağaç dikme töreni gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'de katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi.

Yüksekokulumuz Ural Özyiğit yerleşkesine defne, çınar, ıhlamur, zeytin, ceviz ve çeşitli meyve fidanlarından 350 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Bünyamin Söğüt’ün girişimi ile Balıkesir Orman Fidanlık Müdürlüğü ve özel işletmelerle yapılan görüşmeler sonrası üniversitemize 350 adet fidan temin edildi. Balıkesir Orman Fidanlık Müdürlüğü tesislerinden getirilen yüzlerce fidan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi destekleriyle yerleşkemize dikim işlemi tamamlandı.

Daha yeşil bir kampüs sloganı ile dikimine başlanan fidanlar kampüse daha güzel bir görüntü de sağladı. Personelimizce devam eden fidan dikimine öğrencilerimiz de destek verdi.

Etkinlik sonunda yerleşke alanını gezen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir çalışmalar hakkında bilgi aldı, akabinde Öğretim elemanlarımızla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.