Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2021

Gösterim: 612

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi İşbirliği ile Kariyer Buluşmaları’nın ilkini gerçekleştirmektedir.

Kariyer Buluşmaları kapsamında, 14 Aralık Salı günü saat 13.00’da Sektörden katılımcılar ve öğrenciler Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda bir araya gelecektir.

Moderatörlüğünü Doç.Dr. Hatice Aydın’ın yapacağı buluşmaya, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Armağan TÜRK, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nden İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Sayın Nihal Mert ve Stok ve Sevkiyat Sorumlusu Sayın Şahin EKİN, Gümrük Müdürlüğü’nden Muayene Memuru Sayın Evren YAMAN ve Muhafaza Memuru Sayın Bilal Bombacı, Bandırma PTT Müdürlüğü’nden Gişe ve Büro Görevlisi Büşra AKGÜL ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Cihat ÖZEL konuşmacı olarak katılacaklardır.

Öğrencilere kariyer planlarını yapma noktasında gerekli bilgilendirmenin yapılacağı ve her türlü sorunun cevaplanacağı bu önemli buluşmaya katılmanızı temenni ederiz.


Fotoğraflar