Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2023

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı Burs Başvuru Sonuçları

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfımız tarafından Üniversitemiz ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarında öğrenim gören, başarılı, maddi imkânları zayıf olan ve belirlenen şartları taşıyan öğrencilerimize karşılıksız burs verilmesi için 12 Aralık-18 Aralık 2022 tarihlerinde burs başvuruları alınmış ve burs alamaya hak kazanan öğrenci listemiz aşağıdaki tabloda açıklanmıştır.
Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz burs alabilmeleri için başvuru formunu doldurup ıslak imza ile imzaladıktan sonra gerekli belgelerle birlikte 16 Ocak 2023 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir.
GEREKLİ BELGELER
1. Burs Başvuru Formu
2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
3. YKS Sonuç Belgesi
(Yeni Kayıt Olan Öğrenciler İçin)
https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=9474   (web adresinden alınabilir.)
4. Öğrenci Belgesi
(2022-2023 Akademik Yılına Ait)-(e-devlet web adresinden alınabilir.)
5. Ara Sınıf Öğrencileri İçin Onaylı Not Dökümü Belgesi
(2. , 3. ve 4 sınıfa geçenler) (transkript)
6. Adli Sicil Kaydı Dökümü
(e-devletten alınabilir)