Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Topluluğumuz Münazara Yarışması Düzenledi

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Topluluğumuz Öğrenci Yaşam Merkezinde bulunan Mor Salonda bir münazara yarışması düzenledi.  İki oturumdan oluşan münazara yarışmasına kendilerini “Medyatikler”, “Kabileler”, “İsimsizler” ve “Aslanlar” olarak adlandıran toplam dört grup katıldı. Münazaranın ilk oturumunda "Medyatikler" grubu “Günümüz İnsanları Daha Mutludur” tezini savunurken rakipleri ikinci grup olan " Kabileler" ise “İlkçağ İnsanları Daha Mutludur” tezini savundu. Bu oturumu kazanan ve finale yükselen grup “Medyatikler” oldu.

İkinci oturum ise “İsimsizler” grubu ile “Aslanlar” grubu arasındaki münazara ile devam etti.  Bu oturumda "İsimsizler" grubu “Modern Teknoloji Dünyayı Tek Bir Kültür Haline Getirmemiştir” tezini savunurken rakipleri "Aslanlar" grubu ise “Modern Teknoloji Dünyayı Tek Bir Kültür Haline Getirmiştir” tezini savundu. İkinci oturumu kazanan ve finale yükselen grup ise “Aslanlar” grubu oldu.

Yapılan bu münazarada Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Topluluğu Danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Altun ve Sosyal Hizmetler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Ferit Duman jüri olarak katıldı. Münazaranın final turu 25 Aralık 2023 saate 13.00’da Mor Salonda gerçekleşecektir.