Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020

Siyasal Bilgiler ve Ombudsman Topluluğumuz Tarafından “Kariyer Olarak Kaymakamlık" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Üniversitemizin Youtube kanalında gerçekleştirilen, moderatörlüğünü Gökberk Tunç’un yaptığı “Kariyer Olarak Kaymakamlık’’ adlı söyleşiye İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin Çakırtaş konuşmacı olarak katıldı. Söyleşinin başında Çakırtaş, kaymakamlık ile ilgili bilgiler verirken söyleşinin ilerleyen bölümlerinde kaymakamlık sınavlarına nasıl hazırlanılması gerektiğine, mülakat süreçlerinin nasıl seyrettiğine dair detaylı bilgiler paylaştı. Ayrıca söyleşide adayların kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra nasıl bir süreç izleyeceğinden de bahsedildi.
Topluluklarımızın online etkinliklerini Üniversitemizin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.