Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2020

Öğrenci topluluklarımız evde geçirdikleri süreleri online söyleşi düzenleyerek değerlendirmeye devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında Lojistik Topluluğumuz tarafından Lojistik Danışmanı ve Eğitmen Gürkan Kavrazlı’nın katılımı ile online söyleşi düzenlendi. Söyleşide Kavrazlı, Covid-19’un lojistik sektörüne etkisi ve sektörün durumu hakkında detaylı bilgi verdi. Kavrazlı ayrıca, öğrencilerin evde kaldığı süre boyunca kendilerini geliştirmek adına neler yapabilecekleri hakkında fikirler de verdi. Topluluğumuzun düzenlediği online söyleşileri Lojistik Topluluğu’nun instagram hesabından takip edebilirsiniz.