Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2022

VALORANT Topluluk Etkinliği Gününe Katılmak İsteyen Öğrencilere Duyurulur

9 Aralık Cuma günü 17.00’da birlikte VALORANT oynamak için Öğrenci Yaşam Merkezi'nin giriş katında bulunan Espor Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde buluşuyoruz!

Etkinliğimiz için 5 adet çift kişilik katılım bileti hediye ediyoruz. Etkinlik bileti kazanmak için sadece başvuru formunu göndermen yeterli.

Hemen başvuru formunu göndermek için tıklayınız.

NOTLAR:

*Etkinlik 17.00'dan 22.00'ya kadar Öğrenci Yaşam Merkezi'nin giriş katında bulunan Espor Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

*Etkinliğimize katılabilmeniz için üniversite öğrencimiz olmanız gerekmektedir.

*Etkinlik katılımcıları, formu dolduranlar arasından kura yöntemi ile seçilecektir. Kura ile belirlenen etkinlik katılımcıları çift kişilik etkinlik katılım biletini (üniversitemizin öğrencisi olma şartıyla) istediği bir arkadaşı için kullanabilir.

*Etkinlik katılımcıları etkinlik görevlilerince belirlenmiş etkinlik kurallarına uygun davranmalıdır.