Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020

Üniversitemiz Kuluçka Merkezi tarafından 2 Mart 2020 Saat 14:00’de ve 3 Mart 2020 Saat 10:30’da çeşitli konularda sunum düzenlenecektir

Üniversitemiz Kuluçka Merkezi tarafından 2 Mart 2020 Saat 14:00’de Merkez Yerleşkemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenecek, Ekol, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo gibi sektörün önemli kargo ve lojistik şirketlerinde üst düzey yöneticilik görevleri icra etmiş olan Dr. Tayfun Akkaya’nın “Kargo Şirketlerinde İş Akışı” başlıklı sunumuna ve  3 Mart 2020 Saat 10:30’da Merkez Yerleşkemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenecek, dünya ikinci el tekstil piyasasının lideri, merkezi Şili’de bulunan Türk asıllı şirket Dilara Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hakan ASLAN’ın Dünya’da ilk defa katılacağı sunumunda siz değerli öğrencilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.