Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024

Yazılım Mühendisliği Topluluğumuzca Blockchain ve Web 3.0 Zirvesi Yapıldı

Etkinliğe konuşmacı olarak Blokzincir Eğitmeni aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi Öğr. Gör. İsmail Hakkı Polat, CDAA Dijital Varlık Eğitmeni Türker Balkar ve Mindstone Blockchain Labs CEO’su Tansel Kaya katıldı. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda yapılan zirvede İsmail Hakkı Polat “Web 3.0’a giriş” konulu kapsamlı bir sunum yaptı. Türker Balkar ise “Web 3.0 alanında iş, kariyer ve yatırım fırsatları” konusunu ele aldı. Tansel Kaya da “Web 3.0 işletmeciliği ve geliştiriciliği” başlıklı bir konuşma yaptı.

Etkinlik sonunda öğrenciler konuşmacılara sorularını yöneltti. Yoğun katılımın olduğu zirve katılan öğrencilere verilen katılım sertifikası ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.