Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024

Gösterim: 73

Üniversitemizde “Finansal Geleceğe Hazır Başlamak” Konulu Seminer Düzenlendi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz koordinesinde, İktisat Bölümümüz ve İktisat Topluluğumuz iş birliği ile “Finansal Geleceğe Hazır Başlamak” konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Finans Analisti İslam Memiş katıldı. Memiş konuşmasında ekonomi ve finansal piyasa konularına dair güncel ve detaylı bilgiler paylaştı.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile İktisat Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar’ın yanı sıra akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, vatandaşlar ve öğrenciler katılım gösterdi.

Seminerin davetli konuşmacısı İslam Memiş, gerçekleştirdiği sunum ile öğrencilere borsa, döviz, altın ve kripto paralar olmak üzere yurt içi ve küresel piyasalarda yaşanan gelişmelerle ilgili güncel bilgiler verdi. 

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında düzenlenen “Finansal Geleceğe Hazır Başlamak” temalı seminer, konuklardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Program sonunda İslam Memiş, Şifre adlı kitabını öğrenciler için imzaladı.