Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024

Gösterim: 80

Uluslararası Ticaret Topluluğumuzca E- Ticarette Amazon Pazaryeri: İş Modelleri ve Başarılı Satış Stratejileri Konferansı Yapıldı

 

 

Konferansa konuşmacı olarak E- Ticaret Uzmanı aynı zamanda Motivasyon Koçu Cemal Aslan ve Ephesus Academy Kepicker Software Inc Kurucu Ortağı Cihat Pamuk katıldı. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda yapılan konferansta ilk söz alan isim Cihat Pamuk oldu. Pamuk konuşmasında dropshipping konusundan detaylıca bahsetti.

Dropshippingin avantajlarına değinen Pamuk, “Geleneksel perakende işletmeleri, ürünleri stoklayarak ve depolayarak önemli miktarda sermaye bağlamak zorundadır. Ancak dropshipping işletmeleri, bu riskleri en aza indirir, çünkü ürünler satılmadığı sürece ödeme yapılmaz.” dedi. Tedarik ağı kurmanın zor olduğuna dikkat çeken Pamuk, “ Yüksek sermaye gerektirir. Yüksek stoklu sermayedir. Private label üretici olursunuz. Analiz ve Arge gerekir. Uzun soluklu bir modeldir. Yüksek risk yüksek kazanç sağlar.” ifadelerini kullandı.

Konferans Cemal Aslan’ın konuşmasıyla devam etti. Aslan konuşmasında e-ticaretin temelleri, sürdürülebilir olması için neler yapılması gerektiği, e- ticaretin düşünce yapısına dair geniş bilgi verdi.

Konferans konuşmacılara verilen teşekkür sertifikasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.