Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Sosyal Hizmet ve Girişimcilik Konulu Konferans Yapıldı

Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmet Topluluğumuzca düzenlenen programa konuşmacı olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Şahin, Koyuncu Şirket Grubu Sosyal Hizmet Uzmanı Akın Davut Koyuncu ve Özel Gelişim Şirket Grubu Sosyal Hizmet Uzmanı Hüseyin Arabasüren katıldı. Öğrenci Yaşam Merkezi Mor Salon'da yapılan konferansın açılış konuşmasını Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yıldız gerçekleştirdi. Program Prof. Dr. Fatih Şahin’in sosyal hizmet alanında kariyer planlamasına dair yaptığı konuşma ile devam eti. Hüseyin Arabasüren ise konuşmasında mesleki girişimcilik konusunu ele aldı. Konferans Akın Davut Koyuncu’nun girişimciliğe dair kendi iş yaşamından örneklerin yer aldığı konuşmasının ardından sona erdi.