Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024

Öğrenci Topluluk Başkanları İle Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz bünyesinde bulunan 77 öğrenci topluluğu başkanı ile düzenli olarak yapılan bilgilendirme ve oryantasyon toplantısının yenisi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe’nin başkanlığında, öğrenci toplulukları sorumlusu Arda Fikri Erçin'in katılımıyla yapılan toplantıda öğrencilere toplulukların iş akış süresine dair detaylı bilgi verildi.

Toplantıda ayrıca Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü’nün çalışmaları kapsamında öğrenci topluluklarının yapmış olduğu toplumsal katkı çalışmalarına dair bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin bu çalışmalara katkı sağlayabilmesi için yapabileceği çalışmalar anlatıldı. Toplantı öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.