Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018

Maliye Topluluğumuz ALES Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Öğrencilerimizin akademik başarılarına katkı sağlamak için Maliye Topluluğumuz tarafından Murat Eğitim Kurumları’nın katkısı ile “ALES Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Seminere Rehberlik Uzmanı Ersen Uzgun, Murat Eğitim Kurumları Matematik Öğretmeni Serkan Sofuoğlu ve yüksek lisan öğrencimiz Elif Efe katıldı. Seminerde “Ales nedir?, Ales soru dağılımı nedir?, Hangi tarihlerde yapılır?” konu başlıkları hakkında rehberlik uzmanı Ersen Uzgun detaylı bilgi paylaştı. Matematik Öğretmeni Serkan Sofoğlu ise ALES’te çıkan matematik soru tarzları hakkında bilgi verdi. Öğrencimiz Elif Efe ise ALES puanının akademik kariyerdeki önemi ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Öğrencilerin soruları ile katıldığı seminerde öğrenciler ALES ile ilgili detaylı şekilde bilgilendirildi.