Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024

Lojistik Topluluğumuzca "Denizcilikte Küresel Sorunlar ve Stratejiler" Konulu Konferans Yapıldı

Konferansa konuşmacı olarak MSC Bölge Müdürü Arzu Avşar katıldı. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda yapılan konferansta Avşar, denizcilik alanındaki lojistik faaliyetlere dair değerli bilgiler paylaştı. Dünya genelinde denizcilik lojistiği sektöründe yaşanan gelişmeler, liman operasyonları hakkında da bilgi veren Avşar, denizcilik lojistiği sektöründe yaşanan gelişmelerin, küresel ticaretin büyümesine katkı sağlarken, aynı zamanda ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliği desteklediğine vurgu yaptı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans sonunda Avşar öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Konferans konuşmacıya verilen teşekkür plaketinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.