Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024

Gösterim: 86

Lojistik Topluluğumuzca "Arkas Lojistik & Dijitalleşen Dünya Lojistiği" Konulu Konferans Yapıldı

 

 

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz koordinesinde Lojistik Topluluğumuz tarafından "Arkas Lojistik & Dijitalleşen Dünya Lojistiği" konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Arkas Holding Grubu Başkanı Onur Göçmez katıldı.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Serel, akademik ve idari personelimiz, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Konferansın açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel gerçekleştirdi. Konferans davetli konuşmacı Arkas Holding Grubu Başkanı Onur Göçmez’in konuşması ile devam etti. Göçmez konuşmasında dijital teknolojilerin lojistik süreçlerine entegrasyonu ve sektöre olan etkilerini ele aldı. Kendi iş deneyimlerinden de bahseden Göçmez salonda bulunan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü zarif bir şekilde kutladı. Göçmez’in getirmiş olduğu çiçekler salonda bulunan kadınlara takdim edildi.

Konferansın sonunda konuşmalarından dolayı Göçmen’e teşekkür plaketini Prof. Dr. Alpaslan Serel takdim etti. Konferans, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.