Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024

Göz ve Görme Sağlığı Topluluğumuzca “Kontakt Lens Eğitim ve Bilgilendirme” Konulu Seminer Düzenlendi

Johnson and Johnson Vision Medical Account Manager Pınar Topçu’nun davetli konuşmacı olduğu programda kontakt lens, kontakt özellikleri, kontakt lensin önemi ile ilgili bilgiler verildi.

Öğrenci Yaşam Merkezi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serpil Çolak, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü optisyenlik programı hocaları Dr. Öğr. Üyesi Taner Kalaycı, Öğr. Gör. Pınar Kurt ve Öğr. Gör. Sevim Bilicili ile idari personel, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Seminer, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Seminer sonunda  Sayın Pınar Topçu’ya plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.