Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018

Üniversitemiz Kadın Plaj Voleybol Takımı Türkiye Üniversiteler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Türkiye 5’incisi Oldu

Bu yıl öğrencilerimizin ilk kez katıldığı Türkiye Üniversiteler Plaj Voleybolu Şampiyonası’na Üniversitemiz Kadın Plaj Voleybol Takımı Türkiye 5’incisi oldu. Aydın’ın Didim ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Plaj Voleybolu Şampiyonası 29 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya üniversitemiz kadın ve erkek takımı katıldı.

Turnuvada başarı ile üniversitemizi temsil eden kadın ve erkek plaj voleybol takımımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.