Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018

Gösterim: 653

Dolu Dolu Geçen Spor Şenliğimiz Sona Erdi

 

24-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız koordinasyonunda düzenlenen Spor Şenliğimiz dolu dolu geçen sportif etkinliklerin ardından sona erdi.

Dört gün boyunca basketbol, voleybol, futbol, badminton, bocce, masa tenisi, tenis, okçuluk, mini golf ve dart dallarında turnuvalar düzenlenen spor şenliğinde öğrenciler gönüllerince vakit geçirdiler.

Şenlik kapsamında profesyonel sporcuları öğrenciler ile bir araya getiren söyleşiler de yapıldı.

Bu kapsamda Banvit Basketbol Kulübü'nün sporcuları üniversitemize geldi. Keyifli söyleşinin ardından Banvit Basketbol Kulübü'nün sporcularından oluşan takım ve üniversitenin hocalarından oluşan takım gösteri maçı düzenledi. Üniversite takımının kazandığı maç renkli görüntülere sahne oldu.

Uçurtmaların uçurulduğu, sporun her dalına ev sahipliği yapan şenlikte ayrıca bu yıl üçüncüsü düzenlenen Rektörlük Halı Saha Turnuvası da düzenlendi.

Final maçının 3 Mayıs Perşembe günü yapılacak turnuvada kıyasıya mücadele verildi. Şenlik kapsamında ayrıca 28-29 Nisan tarihleri arasında Spor Kulübümüz ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle satranç turnuvası düzenlenecek.