Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1994

Balıkesir İlçelerinden Gelen Rehber Öğretmenlere Üniversitemizin Tanıtımını Gerçekleştirdik

Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin organizesi ile 12-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen “Anlaşmazlık Çözümü ve Akran Arabuluculuğu Eğitici Eğitimi” üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen kapanış programı ile sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Erol Gülle, Karesi Rehberlik ve Araştırma Müdürü Şenol Yılmaz, üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe ve “Anlaşmazlık Çözümü ve Akran Arabuluculuğu Eğitici Eğitimi”ni gerçekleştiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslı Taylı’nın hazır bulunduğu sertifika töreninde, Öğretim Görevlimiz Cansen Can Akgül’ün sunumuyla üniversitemizin tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtımda üniversitemizin akademik birimleri, yerleşkelerimiz, uluslararasılaşma çalışmaları, kültür, sağlık, spor ve sosyal alanlarda sunmuş olduğu imkanlar hakkında rehber öğretmenler ayrıntılı olarak bilgilendirildi.

Program İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil’in “Anlaşmazlık Çözümü ve Akran Arabuluculuğu Eğitici Eğitimi”ni veren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslı Taylı’ya plaket takdimi ve rehber öğretmenlere üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe ile Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Erol Gülle ve Karesi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Şenol Yılmaz’ın belge takdimiyle son buldu.