Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023

ÜNİVERSİTEMİZ YEMEK VE SAĞLIK HİZMETLERİNDEN NASIL FAYDALANABİLİRİM?

YEMEK HİZMETİNDEN NASIL FAYDALANABİLİRİM?

Öğrencilerimiz öğle ve akşam yemeği hizmetinden yararlanabilmeleri için aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir.

• Kayıtlı olduğunuz biriminizden öğrenci kimlik kartınızı teslim alınız.

• Öğrenci kimlik kartınıza “Akıllı Kart Para Yükleme Sistemi” (https://pdks.bandirma.edu.tr/)  üzerinden ya da kampüs alanlarımızda bulunan kiosk cihazlarından kredi/banka kartınızla para yüklemesi yapınız.

• (Kiosk Cihazları: Tüm yerleşkelerimizde, Merkez Yerleşke Rektörlük zemin katta, Kütüphane, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Yemekhane girişlerinde bulunmaktadır.)

• Para yüklemesi yaptığınız kimlik kartınızla yemekhane turnikesinden kartınızı okutarak yemek yiyebilirsiniz.

• Şayet öğrenci kimlik kartınız yanınızda değil veya kartınızda yeterli bakiyeniz yoksa cep telefonu kare kod sistemi ile çalışan SOLİCLUB uygulamasını kullanarak yemek hizmetinden yararlanabilirsiniz. Cep telefonunuza yüklediğiniz SOLİCLUB uygulamasını yemekhane turnikesinde bulunan kare kodu okutarak yemek yiyebilirsiniz.

Soliclub Uygulamasının Canlı Anlatımı:   (https://www.youtube.com/watch?v=_dU8860H9ic)

• Yemek Servis Saatleri (Tüm Yerleşkeler İçin):

1. Öğretim Öğrencileri İçin (Öğle Yemeği):11.30-14.00

2. Öğretim Öğrencileri için (Akşam Yemeği) :16.00-17.30

• Öğrenci Yemek Bedeli: Öğrencilerimizin günlük 1. öğünde ödeyecekleri yemek ücreti 15,00 tl,  2. öğünde ise 66,00 tl. dir.

SAĞLIK HİZMETLERİNDEN NASIL FAYDALANABİLİRİM?

• Üniversite Merkez Yerleşkemiz 19. Nolu Aile Sağlığı Merkezimiz de bulunan iki doktor ve iki hemşire ile merkez yerleşkede öğrenim gören tüm öğrencilerimize 1. basamak sağlık hizmeti verilmektedir.
  • Sağlık hizmetinden yararlanabilmek için 19. Nolu aile sağlığı merkezine giderek “Aile Sağlığı Merkezi Kayıt Formunun” doldurulması gerekmektedir.