Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2020

Gösterim: 466

Rektörümüz İnstagram Canlı Yayınında Öğrencilerimizle Buluştu

 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğu’muz tarafından düzenlenen “Rektörümüz Öğrencilerle Buluşuyor” etkinliği çerçevesinde Üniversitemiz öğrencileriyle buluştu. Moderatörlüğünü topluluk başkanı Yunus Emre Gümüş’ün yaptığı ve İnstagram’dan canlı olarak gerçekleşen programda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırarak öğrencilerimizin görüş ve önerilerini dinledi.


Yoğun ilginin ve oldukça yüksek katılımın olduğu programda öğrencilerimiz uzaktan eğitim, akademik takvim, yurt imkanları, yerleşkelerimizin inşaat durumları, mezuniyet töreni, çift anadal ile yan dal programları, Erasmus öğrenci hareketliliği, sosyal etkinlikler, staj programları gibi pek çok konuda merak ettikleri soruları Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e sorarak bilgilenme imkanı buldular.


Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, öğrencilerimize olan özlemini ve bu program vesilesiyle bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, topluluk başkanı Yunus Emre Gümüş de öğrencilerine vermiş olduğu değer ve yoğun çalışmaları arasında kendilerine zaman ayırması nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkürlerini iletti. 


Canlı yayını izleme fırsatı bulamayan öğrencilerimiz için yayının videosu ekteki linkte sunulmuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=gqwj7GjVqrE&feature=youtu.be