Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2022

Banü Tekne Topluluğumuz “Panormos Kariyer Günleri” Düzenledi

Prof. Dr. Fuat Sezgin Salonun’da yapılan etkinlikte alanında uzman isimler öğrenciler ile buluştu. İki gün süren etkinlikte Tersan Terhanesi’nden İşe Alım Sorumlusu Buse Topçu, İnsan Kaynakları Müdürü Ferhat Aktaş, İş ve Örgüt Psikoloğu Gamze Şahin, Cemre Tersanesi’nden İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü İsa Satıcı, Proje Mühendisi Mert Safa Akdoğan, Proje Çelik Mühendisi Mehmet Günebir, İnsan Kaynakları Uzmanı Kübra Doğanoğlu, İnsan Kaynakları Uzamı Sudenur Ertan, Çevre Mühendisi Özhan Fitoz, Gemi İnşa Sanayiciler Birliği’nden İnsan Kaynakları Komisyonu Sorumlusu Melisa Yılmaz, İnsan Kaynakları Komisyonu Danışmanı Cumhur Kuter, ARGE Uzmanı  Gökhan M. Kaya, GİSBİR TV Bora Beydoğan, Su Ship Design Kalite Güvence Sorumlusu Hüseyin Saribas, İşletme Müdürü Murat Can, Sefine Tersanesi’den Kurumsal İletişim Uzmanı İbrahim Hami Arazlı, İnsan Kaynakları ve İşe Alım Uzman Yardımcısı Ebru Akdoğan, Kurumsal İletişim Uzmanı Muhammed Makara, Beşiktaş Tersanesi’nden Gemi Baş Mühendisi Ali Şenyüz, Planlama Mühendisi Latif Güngör, Kuzeystar Tersanesi İş Sağlığı Güvenliği Müdürü Aslan Balaban ve  Yalova Altınova Tersaneler Birliği İdari ve Mali İşler Müdürü Ayhan Kayatürk konuşmacı olarak katıldı. Dolu dolu geçen etkinlikte konuklarımız değerli deneyimlerini öğrenciler ile paylaşırken, iş hayatına ilişkin önemli tavsiyelerde bulundular.