Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022

Gösterim: 701

Rektörümüz Öğrenci Toplulukları Başkanları İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

 

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız bünyesinde bulunan öğrenci toplulukları etkinliklerine ara vermeksizin sürdürüyor. Öğrenci topluluklarının taleplerini dinlemek, hem de gösterdikleri çabaları kutlamak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir öğrenci toplulukları başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya ayrıca Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ve  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe katıldı.

Kahvaltının ardından Rektörümüz öğrenci topluluklarının önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi. Öğrenci topluluklarını çok önemsediklerini belirten Rektörümüz, “ Bugün sizlerle burada olmayı özellikle istedim. Zaman zaman toplanmamızın iyi olacağını düşünüyorum. Desteklerinden dolayı Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı’ndaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sevgili arkadaşlar öğrenci topluluklarımızı çok önemsiyoruz. Sizin yaptığınız faaliyet ile üniversitemiz farklı bir anlam kazanıyor. Öğrencilik demek bir araya gelmek, kaynaşmak, sosyalleşmek demek” dedi.

Üniversitemizin uluslararası bir üniversite olduğunu belirten Rektörümüz, “İki binin üstünde yabancı uyruklu öğrencimiz var. Sizin yaptığınız kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler üniversitemize değer katıyor. Üniversite derslerin yanı sıra sportif, sanatsal, kültürel boyutları olması gereken bir kurumdur. Bunu da sizler karşılıyorsunuz. Sizlerden ricam diğer arkadaşlarımızı da topluluklara dâhil edelim. Ben de siz gibi öğrenciyken çeşitli faaliyetler yaptım. Dergi çıkarmıştık. Belki de o faaliyetlerim beni bugün buraya getirdi. Dolayısıyla bugün yaptığınız etkinlikler geleceğinize yaptığınız yatırımlardır.” dedi. Öğrencilerin taleplerinin de dinlendiği kahvaltı toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.