Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2021

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi “Covid-19 Sürecinde Tedavi Yaklaşımları Ve Aşılar” Başlıklı Eğitim Semineri Düzenleyecek

13 Ocak Çarşamba günü saat:18.00’da Üniversitemiz Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yılda Arzu Aba’nın moderatörlüğünde, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Hocalarından Prof. Dr. Mesut Sancar ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Hocalarından Prof. Dr. Şule Rabuş  eğitim seminerine konuşmacı olarak katılacaktır. "Covid 19 Sürecinde Tedavi Yaklaşımları ve Aşılar" konularında Youtube kanalından canlı yayınlanacak olan bilgilendirme seminerine tüm öğrencilerimiz, personelimiz ve vatandaşlarımız davetlidir.