Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021

Gösterim: 415

Üniversitemiz İlkyardım, Arama ve Kurtarma Topluluğu (İYAK) ve Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü İşbirliği Kapsamında “Afet Farkındalık Eğitimi” Düzenlenecektir

Üniversitemiz İlkyardım, Arama ve Kurtarma Topluluğu (İYAK) ve Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü İşbirliği Kapsamında “Afet Farkındalık Eğitimi” Düzenlenecektir

Balıkesir Valiliği himayelerinde Üniversitemiz ile Balıkesir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) arasında “Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği” protokolü imzalandı. Protokole Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Balıkesir AFAD İl Müdürü Bayram Şahin imza attılar.

İmzalanan protokol ile Üniversitemiz ve AFAD arasında “Balıkesir 2021 Afet Eğitim Yılı Projesi” kapsamında yürütülecek afet farkındalık faaliyetlerinin, afet ve acil durum ile sivil savunma faaliyetlerine ilişkin işbirliği çerçevesinin belirlenmesi amaçlanmaktadır.

Bu protokol çerçevesinde Üniversitemiz mensuplarına ve öğrencilerine yönelik afet bilincinin oluşturulması ve yaygınlaştırılması amacıyla ‘Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) Farkındalık Eğitimi’ ve Afet Farkındalık Eğitimi düzenlenecektir. Eğitim 16 Nisan Cuma günü saat 10.00-12.00 arasında https://afad-gov-tr.zoom.us/webinar eğitim platformu üzerinden canlı olarak yapılacaktır. Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü, Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Fehim Göze’nin moderatörlüğünde yapılacak eğitime  Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitmenleri Serenay Pehlivan ve Orhan Seçkin konuşmacı olarak katılacaktır. Ayrıca eğitim sonunda katılımcılara sertifika düzenlenecektir, duyurulur.

Not: Eğitime Girmeden Evvel Kayıt Yaptırınız.

Katılımcı Linki;

https://afad-gov-tr.zoom.us/webinar/register/WN_jgk-GDrHTFypIDX2Y_8VRA

Kayıt yapıldıktan sonra tarafınıza bir onay e-postası gönderilecektir.

Webinar id: 981 1847 1574

 

 


Fotoğraflar