Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2021

TÜB ESPOR TURNUVALARI 15 MAYIS’ TA BAŞLIYOR

Trakya Üniversiteler Birliği adına düzenlenen, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Espor Ekonomisi Uygulama Araştırma Merkezi işbirliği ile yürütülen ödüllü TÜB Espor Turnuvaları 15-30 Mayıs tarihlerinde başlıyor!
TÜB Espor Turnuvaları birbirinden güzel 4 oyun ile sizleri karşılıyor. Bu muhteşem oyunlar ile kıyasıya mücadeleye sizleri de bekliyoruz. Uzun zamandır birbirimize hasret kaldığımız bu dönemde espor tutkunu öğrencilerimizi bir arada görmek ve heyecanımızı paylaşmak istiyoruz. Eğer sende bizim gibi düşünüyorsan, arkadaşlarını yanına al ve ezeli rekabete sende katıl. TÜB Espor Turnuvaları ile hem yeteneklerinizi sergileyin hem de doyasıya eğlenin!

Valorant, League of Legends, League of Legends: Wild Rift ve FIFA 2021 oyunlarının karşılaşmaları için kayıtlar başladı. Detaylı bilgi ve başvuru için; tıklayınız.

Turnuva Takvimi:

Turnuva Başvuruları: 05-14 Mayıs 2021

·       Turnuvalar: 15-30 Mayıs 2021

·       Turnuva Sonuçlarının İlanı: 1 Haziran 2021

Gelişmelerden ve gelecekteki etkinliklerinden haberdar olmak için bizi sosyal medyada takip et!

BANÜ Espor Araştırma Merkezi sosyal medya hesabı için tıklayınız.

BANÜ Elektronik Sporlar Topluluğu sosyal medya hesabı için tıklayınız.