Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022

Gösterim: 336

Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğumuz ile Google Developer Student Club tarafından Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen “Solution Challenge” adlı yarışmanın tanıtımı yapılacaktır

 
 
Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğu ve Google Developer Student Club ekibi ile birlikte 1 Şubat 2022 Salı günü Saat:20.00’ topluluk Youtube kanallarından  “ Solution Challenge” adıyla Birleşmiş Milletler ve Google tarafından her yıl düzenlenen ve ülkemizde ikincisi gerçekleştirelecek olan ve Google teknolojileri kullanılarak sürdürülebilir kalkınma hedeflerinden bir veya birden fazlasına çözümler üretmeyi hedefleyen yarışmanın tanıtımı yapılacaktır.
 
Program ayrıca konuya ilgi duyan öğrencilerden kurulacak olan proje ekipleriyle yarışmaya katılım sağlanması hazırlık çalışmaları yapılacaktır. Program için yapılan hazırlık sürecinde katılan takımlara mentör destekleri, teknik ve soft beceri eğitimleri ile birlikte sürece profesyonel bir şekilde hazırlanılması amaçlanmaktadır. Üniversitemizden 40 kişiden 10 takım çıkarılması planlanmaktadır. Öğrencilerimize yeni bir bakış açısı kazandıracak olan bu programa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Fotoğraflar