Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz Tarih Bölümü ve Tarih Araştırmaları Topluluğumuz “Manyas Gölü'nde Don Kazakları: Kültür, Göç ve Tarih" Söyleşisi Düzenleyecektir

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz Tarih Bölümü ve Tarih Araştırmaları Topluluğumuz 24 Haziran Perşembe günü Saat 21.00'da “Manyas Gölü'nde Don Kazakları: Kültür, Göç ve Tarih” konulu online bir program düzenleyecektir. Moderatörlüğünü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete’nin yapacağı programa konuşmacı olarak Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Arı,  Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi  Feride İmrana Altun, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğr. Üyesi Dr. Sinan Kiyanç ve Yazar Salim Nizam katılacaktır, duyurulur.