Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2021

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğumuz Tarafından "Çalışma Hayatına Hazır Mıyız?" Söyleşisi Düzenlenecektir

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap Palaz Moderatörlüğünde düzenlenecek söyleşiye BEST A.Ş. İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Direktörü İsmail Orhan Sönmez, BANVİT İnsan Kaynakları ve Özlük İşleri Müdürü Ayhan Lafçı ve A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. Mali ve İdari İşler Müdürü Enis Oruç konuşmacı olarak katılacaktır. 21 Aralık 2021 Salı günü saat:10.00’da Üniversitemiz Merkez Yerleşke Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenecek söyleşide Covid-19 Pandemisi sonrasında iş dünyasındaki gelişmeler ele alınacaktır. Bu önemli söyleşiye tüm öğrencilerimiz davetlidir.