Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020

Gösterim: 412

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Online Etkinliklerimiz Başlıyor

 

Tüm dünyayı tehdit eden COVID-19 salgınına bağlı risklerin devam etmesi nedeniyle online olarak başlayan yeni eğitim-öğretim yılında online program ve etkinliklerimiz geçtiğimiz dönemde olduğu gibi tüm hızıyla devam ediyor.

Sevgili öğrencilerimiz sizleri çok özledik ama bu süreç geçene kadar online etkinliklerde buluşmaya devam edeceğiz.

Bu dönemin ilk etkinliği olan “First Step”  Üniversitemiz Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğu tarafından 8,9,10 ve 11 Ekim 2020 tarihlerinde Instagram ve online etkinlik platformu Zoom üzerinden yapılacaktır.

Programın ilk günü olan 8 Ekim Perşembe günü Eğitmen/Yazar ve Bilgisayar Mühendisi Avcı Ufuk Yılmaz “Girişimcilik ve E-ticaret”, Girişim Merkezi Kurucu Ortağı Taner Balcı ise “Bir kariyer seçeneği olarak girişimcilik” konusunu ele alacaktır.

9 Ekim Cuma günü Dr. İzzet Memi “İnsan olmaya çalışıyorum”, Azor Brand&People Solutions Kurucusu Emre Başkan “Konfor alanı dışında sen” başlıklı söyleşiye konuk olacaktır.

10 Ekim Cumartesi günü ise Üniversitemiz Öğretim Üyesi ve Sosyal Girişimci Prof. Dr. Mustafa Sarı “İnci kefalleri asla geri dönmez”, Fütürist & Mars Eğitmeni İdris Albayrak da “Gelecek ve Mars” konulu söyleşiyi düzenleyecektir.

11 Ekim Pazar günü ise Milyon Yapım Kurucusu Umut Kuzey “Bir festival hikayesi”, Oyuncu Umut Oğuz “Bizim hikayelerimiz gerçekti”, Oyuncu Çetin Altay da “İyi insan olmak bütün niyetim” başlıklı söyleşiye konuk olacaktır.

Kariyerin, girişimciliğin, sanatın ve müziğin konuşulacağı etkinlikte ayrıca sürpriz çekilişler yapılacaktır. Dört gün boyunca dolu dolu geçecek “First Step” etkinliğine tüm öğrencilerimiz davetlidir.

 

Program akışı için tıklayınız.

Program tanıtım videosu için tıklayınız.