Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2022

Yönetim ve Liderlik Topluluğumuzca “Umut Farkındalıktan Doğar” Programı Yapıldı

Yönetim ve Liderlik Topluluğumuz Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Umut Farkındalıktan Doğar” konulu bir program düzenledi. Programa konuk olarak Sağlık Bilimleri Fakültemiz, Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Öğr. Üyesi  Fikri Keleşoğlu ve Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclis Başkanı Nihat Karakazım Arslan katıldı.  Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda ilk olarak Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclis Başkanı Nihat Karakazım Arslan otizmin bir eksik olmadığına ilişkin bir sunum yaptı. Arslan ayrıca sunumunda farkındalık oluşturmak amaçlı yapılmış sokak röportajına da yer verdi. Programda daha sonra  Sağlık Bilimleri Fakültemiz, Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Öğr. Üyesi  Fikri Keleşoğlu “Ah Bu Farklılıklar” konulu kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.