Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018

Gösterim: 610

Üniversitemizde Korumalı Futbol Kliniği Heyecanı Başladı

Üniversitemizde Korumalı Futbol Kliniği Heyecanı Başladı

 

Üniversitemizde 29-30 Haziran, 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımızın organizasyonunda yapılan Bandırma Korumalı Futbol Kliniği başladı.

 

Üniversitemiz ve Türkiye Ragbi Federasyonu işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen  Bandırma Korumalı Futbol Kliniği’ne; Amerikan Ulusal Futbol Ligi’nden 9 takım koçu, en önemli ve büyük profesyonel Amerikan futbolu ligi olan NFL’den 1 Super Bowl Şampiyonu ve Türkiye’ deki 20 üniversiteden toplam 100 korumalı futbol takımı oyuncuları katılıyor.

 

Rektörlük konferans salonunda yapılan toplantı ile start veren Bandırma Korumalı Futbol Kliniğinde ilk olarak Üniversitemizin Spor Müdürü Öğr. Gör. Yasin Nuri Çakır söz aldı. Yeni bir üniversite olmamıza karşın sporun tüm branşlarında üniversite olarak yer almaya özen gösterildiğine dikkat çeken Çakır; “ Bu kliniğin bu yıl ikincisini yapıyoruz ve umarım gelecek yıllarda da yapacağız. Burada olmanızdan büyük mutluluk duyuyoruz. Bandırma jet koçları ve değerli oyuncuların destekleri ile adımızı üniversite takımı olarak duyurmaya başladık. Tüm sporcularımıza üniversite olarak eğitim kampında başarılar diliyoruz.” diye konuştu. 

 

Ardından toplantı futbol kliniğine katılan 9 takım koçunun sporculara kendilerini tanıtmaları ile devam etti. Soru cevap şeklinde samimi bir ortamda süren toplantıda koçlar deneyim ve bilgilerini sporcular ile paylaştı. Toplantı sonunda üç gün boyunca sürecek kliniğe katılan koçlara Yasin Nuri Çakır teşekkür plaketi takdim etti. Yaklaşık iki saat süren toplantı sonunda tüm sporcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.