Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022

Gösterim: 410

Üniversitemizde 8. Kariyer Günleri Başarıyla Yapıldı

 

 

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ KAGEM) organizasyonunda ve öğrenci topluluklarımız işbirliğiyle 8.Kariyer Günleri düzenlendi.

Kariyer Günleri’nin ilk günkü işbirliği yaptığı öğrenci topluluğu Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğu oldu. 8. Kariyer Günleri’nin açılışında KAGEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Armağan Türk yaptı. Açılışta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Her gün farklı konsept altında yapılan etkinliklerin ilk günkü ismi Tecno Z oldu. Tecno Z isminde yapılan oturumlara gün boyunca alanında uzman isimler katıldı.

İkinci günkü ilk oturum Yeşil Pati Topluluğu, ikinci oturum Lojistik Topluluğu, üçüncü oturum Genç Liderler Topluluğu, öğleden sonraki oturum ise Yönetim ve Liderlik Topluluğu tarafından düzenlendi.

Kariyer Günleri’nin üçüncü günkü oturumları ise Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrenci toplulukları tarafından, son günkü oturumlar ise Medya ve İletişim Topluluğu tarafından düzenlendi.

Dört gün boyunca alanında deneyimli uzman isimlerin ağırlandığı Kariyer Günleri’ne yüzlerce öğrenci katıldı. Kariyer günlerinin düzenlenmesinde görev alan ve emek gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.